Jelszó kezelő

Maradj biztonságban online, titkosított és nyílt forráskódú jelszókezelővel.

Jelszókezelő szoftver

Bitwarden - Felhő/saját hostolású

Bitwarden - Felhő/saját hostolású logo A Bitwarden ingyenes és nyílt forráskódú jelszókezelő. Célja a jelszókezelési problémák megoldása az egyének, csoportok és üzleti szervezetek számára. A Bitwarden az egyik legkönnyebb és legbiztonságosabb megoldás az összes bejelentkezés és jelszó tárolására, miközben azokat kényelmesen szinkronizálja az összes eszköz között. Ha nem akarja használni a Bitwarden felhőt, akkor könnyedén készíthet saját Bitwarden szervert.


KeePassXC - helyi

KeePassXC - helyi logo A KeePassXC a KeePassX közösségi forkja, a KeePass Password Safe natív cross-platform változata, amely azzal a céllal készült, hogy kibővítse és továbbfejlessze, új funkciókkal és hibajavításokkal lássa el az eredeti szoftvert, hogy egy szolgáltatásban gazdag, teljes platformon átívelő és modern nyílt forrású jelszókezelőt biztosítson.


LessPass - böngészőben

LessPass - böngészőben logo A LessPass egy ingyenes és nyílt forráskódú jelszókezelő, amely egyedi jelszavakat generál weboldalakhoz, e-mail fiókokhoz vagy bármi máshoz, egy fő jelszó és az Ön ismerete alapján. Nincs szükség szinkronizálásra. PBKDF2-t és SHA-256-at használ. Javasoljuk, hogy a biztonság érdekében a böngésző kiegészítőit használja.


Érdemes megemlíteni

Kapcsolódó információ (angol)