Naptár és névjegy szinkronizáló eszközök

Fedezd fel az ingyenes, nyílt forráskódú és biztonságos módszereket a kapcsolatok és a naptárak szinkronizálására az eszközök között.

Naptár és névjegyek szinkronizálása

Nextcloud

Nextcloud logo A Nextcloud egy kliens-szerver szoftvercsomag, fájlkezelő szolgáltatások létrehozására és használatára. Ez magában foglalja a naptár szinkronizálását a CalDAV-on és a névjegyek szinkronizálását a CardDAV-on keresztül. A Nextcloud ingyenes és nyílt forráskódú, ezáltal bárki ingyenesen telepítheti és üzemeltetheti azt egy privát szerveren.


EteSync

EteSync logo Az EteSync biztonságos, végponttól-végpontig titkosított és az adatvédelmi szempontokat tiszteletben tartó felhő alapú biztonsági mentés és szinkronizációs szoftver, a személyes adataihoz (például névjegyek és naptárak). Natív kliens van Android-ra, iOS-re, elérhető weben és a legtöbb asztali kliensen keresztül. Évente 24 dollárba kerül a használata, vagy a kiszolgálató ingyen is futtathatod a saját szervereden.


Email szolgáltatók

Email szolgáltatók logo Számos e-mail szolgáltató naptár- vagy névjegyszinkronizálási szolgáltatásokat is kínál. Nézd meg az E-mail szolgáltatók szekciót, hogy kiválassz egy e-mail szolgáltatót, és nézzd meg, kínálnak-e naptár és / vagy névjegyek szinkronizálását is.