Rólunk

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy átfogó képet adjon napjaink megfigyelési, lehallgatási botrányairól, hasznos tájékoztatást nyújtson az elérhető védekezési lehetőségekről és egy olyan egyedülálló magyar nyelvű tudásbázist építsen fel, ahol minden, a témához kapcsolódó fontos információ megtalálható legyen érdeklődők, szakmabeliek számára egyaránt. Mindig is hiányoltam, hogy nincs egy olyan, magyar nyelvű weboldal, ahol a témához kapcsolódóan minden szükséges információ ellenőrzötten, szakmai kontroll alatt jött volna létre.

Mindenki, akinek fontos a magánélet és az adatai védelme, azonban nincs kellő tapasztalata, tudása a védekezésben bátran ajánlom az oldalt, ahol igyekszek a lehető legobjektívebben elmondani azokat a fontos dolgokat amivel megteremthető a biztonságos környezet.

Célom, hogy minden korosztály számára jól érthetően, részletesen magyarázzam el a témához kapcsolódó fontosabb kifejezéseket, ezzel megteremtve egyfajta biztonságtudatos szemléletmódot. Remélem, hogy egyszer majd az iskolákban felnövekvő generáció ezt felhasználva tudja mélyíteni a témában már megszerezett tudását.

Az oldalt teljes mértékben szabadidőmben, önerőmből, a társadalmi szerepvállalás és a szakma jó hírnevének erősítése végett csinálom. Sajnos előfordulhatnak hibák, pontatlanságok melyekért ezúton is elnézésedet kérem, amennyiben jelzed félem úgy pedig megköszönöm.

Kellemes, hasznos időtöltést kíván: Hubert Csaba.

Csapattagok

Hubert Csaba
Hubert Csaba
információbiztonsági szakértő, kibernyomozó, etikus hacker

Az etikushacker.info, kiberhaboru.hu, maganelet.hu oldalak tulajdonosa. Fő szakterülete a nyílt információszerzés, digitális nyomelemzés és a fenyegetettség elemzés.

Durmics Tamás
Durmics Tamás
informatikai biztonsági szakértő, etikus hacker

Jelenleg a Biztonság Akadémia Kft. ügyvezetője, korábban a Nemzeti Biztonsági Felügyelet kibervédelmi osztályának informatikai biztonsági felügyelője.

Természetesen ezt nem tehetnénk meg rendkívül nagylelkű pénzügyi támogatóink és önkéntes segítőink nélkül, akik segítik az új ötletek megosztását és a weboldal terjesztését! Köszönöm.

Megosztás! Támogatás